PELESIR

BATU KARAS

Basisir Batu Karas anu lokasina kurang leuwih 34 Km ti Pangandaran, minangka hiji-hijinya basisir di Cijulang nu kakoncara ka manca nagara janteun tempat hade pikeun olah raga Salancar Cai. Sajaba ti eta, ieu basisir oge tiasa dianggo kokojayan, paparahuan, kemping, atanapi saukur netep sagara bari ocon jeung lambak.
Pangawis Tiket : Jalmi Rp. 3.000 / Motor Rp. 7.500 / Sedan Rp. 19.500 / MPV-SUV Rp. 36.000 / Minibus Rp. 51.500 / Microbus Rp. 68.000 / Bus Sedeng Rp. 106.000 / Bus Ageung Rp. 172.000

CUKANG TANEUH

Cukang Taneuh ngaran asli na mah, tapi leuwih sohor ku landihan Grand Canyon. Ieu tempat pelesir walungan anu tembus ka jero guha taneuh, kenca katuhuena mangrupa gawir anu cek urang dengeun mah ceunah sarupa jeung Grand Canyon di Amerika. Kulantaran mangrupa walungan jadi make parahu asup ka guha teh, ditungtung guha keur nu gede kawani bisa diteruskeun body rafting mapai walungan.
Pangawis Tiket : Parahu Rp. 150.000

CURUG TARINGGUL

Curug Taringgul, curug leutik di jalan ka Cibanten, Blok Ciawitali, Desa Kertayasa, Kacamatan Cijulang Kabupaten Pangandaran. Curug ieu caina ti sawah terus turun ka walungan, sanajan curug leutik tapi walungana bersih jeung bisa dipake body rafting.

TRANSPORTASI KA CIJULANG
Bus
Tasikmalaya - Cijulang 
Travel
4848 Bandung-Cijulang Tlp 082119324848
Marcell Bandung-Batukaras Tlp 0812216761297 
Kareta Api
Lodaya Pagi Bandung-Sidareja 07:00-11:26, Yogyakarta-Sidareja 08:08-11:12 ti Stasion Sidareja naek bus ka Pangandaran, teras naek bus ka Cijulang klik didieu kanggo mesen karcis kareta
Pesawat
Susi Air Halim Perdana Kusuma Jakarta - Nusa Wiru Cijulang 06:00-07:00 klik didieu kanggo mesen karcis pesawat
 
HOTEL









The Ermajas Pavilion*** klik didieu kanggo reservasi
Hotel Sunrise Resort Batu Karas* klik didieu kanggo reservasi
Penginapan Sindang Kasih klik didieu kanggo reservasi
Java Cove Beach Batu Karas klik didieu kanggo reservasi 
Villa Monyet Java Batu Karas klik didieu kanggo reservasi
Teratai Batu Karas klik didieu kanggo reservasi 
River Sider Batu Karas klik didieu kanggo reservasi